GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Her er jeg

Mange års erfaring og tryghed

Jeg elsker lingeri! Smukke blonder, praktiske bløde bh’er, ensfarvede, mønstrede. Jeg elsker dem alle! Hver bh har sin pasform og funktion og passer til forskelligt tøj, anledning, humør og kvinde.

 

 

Jeg har mange års erfaring med lingeri og har arbejdet med forskellige brands i forskellige butikker. Gennem mit arbejde har jeg hjulpet rigtig mange kvinder med at finde den helt rigtige bh, trusse eller shapewear. 

Og jeg elsker det! Jeg synes, det er så fantastisk at opleve en kvinde forlade min butik med lidt rankere ryg og en lettere følelse i skuldrene. At se smilet, når hendes kjole eller bluse sidder pænere, fordi bh’en passer, eller trussen har det rigtige snit.

 

En af mine udfordringer har tidligere været, at jeg ikke har kunnet hjælpe kvinder med en meget stor barm. At jeg gang på gang har måttet anbefale dem at søge på nettet for at finde webshops der forhandler størrelserne, og så samtidig vide, at disse kvinder er overladt til sig selv og ikke vil få den hjælp og den inspiration, de bør have.

 

Derfor opstod idéen til at åbne mit eget sted, hvor jeg netop kan tilbyde disse kvinder den rådgivning og de størrelser, de ikke umiddelbart kan finde andre steder.

 

I min forretning på Usserød Kongevej 43D i Hørsholm finder du et udvalg af bh’er fra E-O skål med omkredse fra 70-120. Jeg fører forskellige modeller og mærker, så vi kan finde den model og størrelse, der passer bedst til dig.

 

Jeg har ikke en butik i traditionel forstand, så når du har en tid hos mig, er der ikke andre kunder og du kan få en tid, når det passer dig bedst. Jeg tror på, at det giver den bedste shoppe-oplevelse, at der er tid, ro og en rådgiver som ved, hvad hun taler om.

 

Ring til mig eller send mig en e-mail, så vi kan aftale den tid, der passer bedst.

Du er selvfølgelig også velkommen om mandagen, hvor jeg har åbent uden tidsbestilling kl. 10.00-16.30.

Jeg glæder mig til at møde dig.

På min blog kan du følge med i min hverdag med kvinder og lingeri! Jeg har så mange gode, interessante og underholdende snakke med de kvinder, som besøger mig, og jeg synes, jeg vil dele en del af de oplevelser med dig. Jeg oplever, at vi snakker og griner meget, og nogen gange falder der også en enkelt tåre, men som oftest oplever jeg, at vi kvinder er vores egen største "fjende" og kritiker. Hold op hvor kan vi være onde mod os selv! Jeg håber, at min blog med tiden kan løfte sløret lidt for, at du ikke er alene, mange andre har nøjagtig de samme udfordringer som dig, og rigtig tit så sidder din udfordring i hovedet på dig mere end på dine hofter!!

Tlf. 2380 1109
Mail [email protected]