GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Book tid til rådgivning

 

OBS! Jeg holder ferie i ugerne 26, 29 og 30, så i de uger er det ikke muligt at få personlig rådgivning eller at afhente bestilte varer. Hvis du har spørgsmål til en eksisterende ordre (og kun det), kan du sende en mail på [email protected] Denne mail bliver svaret mens jeg holder ferie.

 

Her kan du booke tid til rådgivning i min forretning i Hørsholm. Du skal regne med at rådgivningen tager mellem 30 og 45 minutter. 

 

Du kan også bestille tid til afhentning af varer, du har bestilt. Det er vigtigt, at du først bestiller tid til afhentning, når du har modtaget besked om, at dine varer er klar. 

 

Du kan booke tid op til 24 timer før, så hvis du vil booke en tid til samme dag, skal du ringe eller sms'e til mig på tlf. 2380 1109.

 

Vær opmærksom på at butikken om mandagen har åbent for kunder uden tidsbestilling, så selvom du har booket en tid til en mandag, kan der forekomme lidt ventetid. Jeg anbefaler at du booker en af de andre dage, hvis du vil være sikker på at her er ro.

 

Ønsker du en tid en lørdag, hvor der ikke er åbent i kalenderen er du velkommen til at ringe eller sms'e til mig for at høre, om det kan lade sig gøre alligevel. 

 

BOOK HER

 

Jeg glæder mig til at se dig!

 

Hilsen Rikke