SHOPPEN ER MIDLERTIDIGT LUKKET
[email protected]

Den tid på året

Oprettet d. under Sport

Den tid på året

 

Så blev det januar igen. Godt nytår!

 

 

Så er det den tid på året igen, hvor rigtig mange kvinder starter på en ny sportsgren, eller lover sig selv, at de vil genoptage løb, svømning, zumba eller hvad det nu var, der gjorde godt, men som man ikke lige fik holdt fast i, fordi den der hverdag kom i vejen.

 

I år startede jeg det nye år på en helt fantastisk måde. Nemlig med en Hit Fit maraton på to timer hos Karina Frimodt. Det var super fedt, hårdt, sveddryppende og sjovt på samme tid☺

 

Hvis du for bare et halvt år siden havde fortalt mig, at jeg skulle finde en sport, hvor jeg hver uge glæder mig helt vildt til at komme af sted, så ville jeg simpelthen ikke have troet dig over en dørtærskel. Da min veninde lokkede (pressede....) mig til at prøve Hit Fit må jeg indrømme, at jeg overvejede flere mulige undskyldninger for ikke at tage med. Jeg så for mig, hvordan jeg i 90'erne kæmpede for at følge med de smarte, sporty piger i fitnesscentret, og hvordan jeg gang på gang måtte konstatere, at det der med at koordinere arme og ben i smukt samarbejde med resten af kroppen, det bare ikke lige var mig! Der er bare ikke ret meget Jane Fonda over mig☺

Sådan er det heldigvis ikke med Hit Fit. Det er ok, at det ikke ser flot ud, og det er ok at lave fejl. Om det er sporten eller om det er mig, der har nået en alder, hvor "pyt-knappen" er nemmere at aktivere skal jeg lade være uvist, men ikke desto mindre, siger jeg pyt med at det ikke ser elegant ud. Jeg har en fest!

Ved Hit Fit som ved alle andre sportsgrene gælder det, at brysterne skal være spændt godt fast. Ud over at det er irriterende, kan det være ret smertefuldt, hvis ikke man har en sports-bh på, der yder den helt rigtige støtte! Og som ved alle andre bh'er gælder det, at den bh, der sidder super godt på din veninde, den er ikke nødvendigvis rigtig til dig.

Til mig er sports-bh'en fra ShockAbsorber helt perfekt. Den støtter rigtig godt og de brede, vatterede stropper gør, at bh'en er behagelig at have på også når jeg hopper rundt. Den laves helt op til str. 90L, så der er også til større barme.

 

 

 

Hvis du har en meget stor, tung barm og dyrker sport, hvor du hopper, danser eller bokser, kan jeg anbefale sports-bh'en, Kate, fra Ulla Dessous. Som med alle de andre bh'er fra Ulla Dessous, så få du nærmest ikke bedre støtte til store bryster nogen andre steder. 

 

 

 

Husk også, at når du køber en sports-bh er det vigtigt at blive vejledt korrekt. Få en der kender sine bh'er til at rådgive dig, så du er sikker på, at du får en sports-bh der passer til DIG, støtter korrekt og samtidig er behagelig at have på. Uanset hvilken sport du dyrker.

Hav en dejlig dag☺

 

 


 

Kærlig hilsen Rikke


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar