SHOPPEN ER MIDLERTIDIGT LUKKET
[email protected]

Hvor ofte har du ønsket dig lingeri i julegave – og fået det rigtige?

Oprettet d. under Alt mulig andet

Hvor ofte har du ønsket dig lingeri i julegave – og fået det rigtige?

Hvor ofte har du ønsket dig lingeri i julegave og så fået noget, der var helt forkert? Forkert størrelse, forkert model eller bare ikke lige dig!

Eller hvor ofte har han villet give dig en rigtig lækker lingeri-julegave og så bare ramt helt ved siden af?

Jeg tænker, at det er sket for de fleste af os…..

 

Jeg har solgt lingeri i mange år, og hvert år på denne tid får jeg ondt af alle de stakkels mænd, der så gerne vil gøre det helt rigtige, og så alligevel rammer forbi den ene gang efter den anden.

 

Elomi Sachi bh

 

Elomi Sachi bh med super fine detaljer

 


 

For snart mange år siden, da jeg var ansat i en lingeriforretning mødte jeg, den 23. december om eftermiddagen, en herre (han var vel omkring midt i 50’erne) midt i forretningen. Han stod helt hjælpeløs midt på gulvet blandt bh’er, nattøj, trusser, julepynt og mænd som ham selv samt en masse kvinder der liiiige skulle nå det sidste inden juleaften. Jeg spurgte ham, hvad jeg kunne hjælpe med, og han tog en dyb indånding og sagde: “Jeg skal have en bh, og den skal være STOR”

At prøve at finde ud af, hvilken model eller pasform hans kone skulle bruge i bh, var helt ved siden af her, for jeg skulle først og fremmest finde ud af hvilken størrelse størrelse STOR er☺ Herren boede i nærheden, og da jeg havde forklaret ham hvor i bh’en han kunne finde størrelsen, gik han hjem for at lure i konens skuffer. En times tid senere var han tilbage igen og sagde stolt: “Der står 90!”  kun for næsten at få tårer i øjnene, da jeg spurgte om der også havde været et bogstav…..

 


 

Julegaveønske

Kan vi undgå det?

I år vil jeg forsøge at imødekomme det, ved at hjælpe kvinderne i forretningen i Hørsholm før jul!

Du kan hver torsdag indtil juleaften bestille tid til rådgivning (alene eller sammen med en veninde) helt indtil kl. 20.00.

Når vi har fundet ud af, hvad du ønsker dig, bliver ønskerne oprettet på din ønskeliste, og den glade giver skal så bare kontakte mig og vælge mellem dine ønsker! Så sørger jeg for, at det helt rigtige sæt bliver pakket flot ind, klar til at lægge under juletræet☺

 

Du bestiller tid på tlf. 2380 1109 eller på [email protected]

 

Det er også muligt at få rådgivning pr. mail, hvis du ikke lige bor i nærheden af Hørsholm, så du kan komme forbi. Send mig dine mål (stramt under brystet og løst midt på hvor bysterne fylder mest) mens du har bh på, og også et billede (forfra og fra siden) hvor du har bh på. På samme måde som hvis du var kommet til Hørsholm, opretter jeg din ønskeliste og den glade giver skal bare kontakte mig og vælge mellem dine ønsker!

 

P.S. Jeg nænnede ikke at sende den føromtalte herre hjem for at kigge i konens skuffe igen, så vi klarede den i fællesskab på øjemålet (eller nærmere “håndfuldsmålet”)☺

 

 


 

Kærlig hilsen Rikke


Kommentar(er) 3

Skriv din kommentar