GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

En skøn ferie - og flot badetøj fra Plaisir

oprettet d. under Badetøj

En skøn ferie  - og flot badetøj fra Plaisir

En skøn ferie og lækkert badetøj fra Plaisir

Posted on  by Rikke Harbo

I starten af oktober var min familie og jeg på den skønneste ferie på Rhodos. Vi havde booket en uges daseferie med all inclusive, pool, strand og underholdning og var godt nok noget spændte på, hvordan det ville blive, da det ikke er noget, vi har gjort tidligere.

Ville vi komme frem til et skod-værelse uden aircon, og ville poolen ligne en miniature-udgave af det billede vi havde set på nettet inden afrejse?

Ville maden være en gang hø og vinen sur rævepis?Ixia Rhodos

Og hvad dækker “only local alcohol” over? Kunne vi nu kun få Retsina og Ouzu, eller var der mulighed for andet?

 

 

Altså rigtig mange spekulationer der heldigvis blev gjort fuldstændig til skamme, da vi boede på det skønneste hotel med de sødeste medarbejdere, den lækreste (og afvekslende) mad og en pool der faktisk havde den størrelse, vi forventede☺

 

 

Vi nød alle fire ugen i fulde drag og lavede stort set ikke dagens gode gerning ud over at dase, sove, spise, drikke, motionere lidt og læse mange bøger kun afbrudt af ture i poolens kølende vand. En enkelt tur til den gamle Rhodos By med små snævre gader, planter der voksede ud fra murværk flere meter over jorden og skønne små butikker blev det dog til. Ansporet af en svensk kvinde, som (måske/måske ikke) bor i byen endte vi i baggården på en café hvor ejeren ikke kunne andet end græsk, og da vi ikke kan et ord græsk blev der bestilt drikkevarer med underlige fagter og grin. På nær at mit glas hvidvin var blevet til et glas rødvin, så lykkedes det os faktisk at få dét, vi prøvede at bestille☺

Endelig fik jeg prøvet mit nye badetøj

En af de andre gode ting ved vores tur til Rhodos var, at jeg endelig, endelig fik afprøvet mit nye badetøj, som jeg købte først på sommeren. Desværre kom der jo aldrig sådan for rigtig alvor gang i den danske sommer i år, så både bikini og badedragt lå stadig pænt i skuffen, da vi nærmede os oktober måned!

Den grønne bikini fra Plaisir med den super gode pasform var virkelig skøn at have på! Pga. folderne på skålene passer den godt til både fyldige og knap så fyldige bryster. En kvinde med fyldige bryster har så bare knap så mange folder på toppen☺ Den findes heldigvis også i sort som basisfarve, så hvis den frister, er der altså en chance igen til næste sommer!

Plaisir Amalfi Green

 

Den sorte badedragt med den flotte detalje i siden, der også er fra Plaisir, er heldigvis stadig til at få fat i! Hold op hvor sidder den godt, og hvor føler man sig lækker – påklædt men alligevel med lidt “kant”☺ En del af mine kunder har  brugt den denne sommer, og uanset højde og drøjde har tilbagemeldingerne være de samme: “NØJ, hvor er jeg lækker”! Og det er jo ikke så dårligt…..

 

Solid-Black-T0036-e1482851060618-big-400x600

 

P.S. Nej, det er ikke mig på billederne☺

 

 

 


 

Kærlig hilsen Rikke


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar