GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
FORRETNINGEN LUKKER I LØBET AF EFTERÅRET 2022
30-70% RABAT PÅ ALT
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Men du har jo slet ikke store bryster…..

oprettet d. under Alt mulig andet

Men du har jo slet ikke store bryster......

 

Jeg føler mig ind imellem som om, jeg er med i Kejserens Nye Klæder, for det sker, at nogen af mine kunder i forretningen kommenterer på mine (knapt så store) bryster! Nogen udbryder helt spontant “Men du har jo slet ikke store bryster” eller noget i den stil, mens andre lidt mere diskret kommer ind på emnet. Og så tænker jeg bare: hvor mange tænker det så bare og siger ikke noget?

Rikke Harbo

 

Ikke desto mindre er det jo rigtigt! Jeg har ikke ret store bryster, i hvert fald ikke i forhold til så mange af mine kunder, så lad os lige få det afklaret det der med mig og store bryster!

Hvorfor har jeg valgt at specialisere mig i bh’er i store størrelser?

I mere traditionelle lingeriforretninger, hvor jeg tidligere arbejdede skete det ofte, at vi fik besøg af kvinder med meget store bryster, som ville have hjælp til at finde den rigtige bh. Men vi kunne ikke hjælpe! Det irriterede mig, at jeg gang på gang måtte sige, at jeg ikke kunne hjælpe og ellers anbefale at kunden ledte på nettet. Hvor hun så i øvrigt var overladt til sig selv, og ikke kunne få råd og vejledning om hvilken størrelse og model, der passede til hende.

Det irriterede mig! Og derfor besluttede jeg, at hvis jeg nogensinde fik mulighed for at åbne min egen forretning, så ville jeg have de størrelser, der er svære at få fat på i traditionelle butikker. Så simpelt er det☺

Jeg ved en masse om lingeri gennem mange års erfaring og arbejdet med kvinder, men store bryster kan jeg ikke prale af☺

 

 


 

Kærlig hilsen Rikke


Kommentar(er) 1

  • Wanda
    Wanda http://www.wanda.dk

    ha ha Dejligt du fik muligheden til at hjælpe os, som har hjælp behov uanset om det er store eller mindre bryster. Tak for dig :) Ses snart

    Svar

Skriv din kommentar