GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Freya - nyt brand på shoppen

Oprettet d. under Lingeri

Freya - nyt brand på shoppen

 

 

Fra foråret 2022 er brandet Freya at finde på shoppen, og det har jeg glædet mig til!

Fra Freya finder du både lingeri, badetøj og sports-bh'er, så der er rig mulighed for at blive dækket ind hele vejen rundt. Jeg vil her præsentere nogen af fordelene og kendetegnene ved Freya, så du får en idé om, hvad dette fantastiske brand kan levere.

De fleste brands har et kendetegn, noget de er rigtig gode til at producere og der, deres styrker ligger. Det gælder også for Freya, der er rigtig skarpe på at levere lingeri, badetøj og sports-bh'er til dig, som er smal om ryggen og har en større barm. Jeg tænker om Freya, at det er et brand, der henvender sig til et yngre publikum med de friske detaljer, print og farver. Trusserne er for de flestes vedkommende forholdsvis lave i pasformen, og du finder ikke mange praktiske fuldskåls-bh'er fra freya.

 

 

 

Freya leger ofte med spændende detaljer som snører, bånd og print, og ofte finder du et lille hul eller en anderledes syning, der drager blikket den vej. 

 

Sports-bh'erne fra Freya er ligeledes ofte med spændende detaljer, men der er absolut ikke slækket på kvaliteten, og du får super god støtte i en sports-bh fra Freya. Der er modeller med bøjler, med vattering, uden bøjler og nogen uden vattering, så der er noget for enhver smag!

En sports-bh med bøjler kan være en fordel til dig, som har meget fyldige bryster, og hvor brysterne "slider" mod hinanden, når du træner. Det kan også vare til dig, som synes at dine bryster tager sig bedst ud, når du har en bøjle-bh på. Rent støttemæssigt har det ingen betydning om din sports-bh har bøjler eller ej. 

Også for sports-bh'erne gælder det, at de er rigtig gode til dig med smal ryg og fyldig barm.

 

Badetøjet fra Freya dækker mest over de skønneste bikinier samt nogen få tankinier og tilbehør som kjoler og tunikaer. Til alle bikinier hører der forskellige trusser med forskellig pasform. Bikinitrusserne fra Freya er ofte forholdsvis lave, og der er også gerne en model med bindebånd i siderne (de er praktiske forde de kan justeres efter hvor brede dine hofter er), men du får fra Freya også altid de nyeste og mest trendy pasforme, så derfor er der i sommeren 2022 selvfølgelig de super-populære høje bikinitrusser.

 

 

Jeg håber, du har fået lyst til at udforske Freyas univers, og jeg glæder mig til at vise dig mere. Du kan se hele udvalget og alle serierne på shoppen.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar