GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Meghan

Oprettet d. under Lingeri

Meghan

 

Meghan fra Ulla Dessous

 

Med serien Meghan fra Ulla Dessous får du virkelig "lækkerhed" for pengene! Her er både en almindelig trusse, to shapetrusser, en bodyshaper og to forskellige bh'er. Som altid når der kommer nyt fra Ulla Dessous er produkterne af meget høj kvalitet og alle detaler er gennemtænkt, så støtten er i top helt op i de store størrelser, kombineret med at alle dele bare ser super lækre ud. 

Serien er lavet med materialet powerlace, der giver shapeeffekt og lethed i et helt tyndt materiale.

 

 

Noget af det, jeg rigtig godt kan lide ved Meghan er, at der er to forskellige bh'er til serien. Bh'erne er lavet så ens, at de begge kan kombineres med alle trusser, men de er helt forskellige i udtryk og pasform. 

 

T-shirt-bh'en er med en helt tynd og fleksibel vattering og altså perfekt under T-shirts, tynde toppe og stramme kjoler uden at man kan se syninger igennem stoffet. At vatteringen er tynd gør, at man har følelsen af en fleksibel og behagelig bh, der er blød men giver god støtte. Mange kvinder foretrækker den lette vattering, for så synes hverken syninger eller brystvorterne igennem stoffet på samme måde som på en almindelig bh. En vatteret bh gør ikke nødvendigvis brysterne større men former bare på en anden måde. 

 

Den let-buede form øverst på skålen gør, at skålkanten lægger sig rigtig pænt ind til brysterne, også selvom du ikke nødvendigvis har så megen fylde øverst på brysterne. 

 

Du finder den vatterede bh op til str. 90L og 110I.

 

 

Bøjle-bh'en er super let i udtrykket og lavet af det føromtalte powerlace, der virkelig støtter godt.

 

Det inderste lag i bh'er er syet sammen af tre dele, der giver en optimal støtte og former brysterne flot. Bh'ens inderste lag er lavet over en anden populær model fra Ulla Dessous, nemlig den smukke Zoe, som mange sikker kender.

 

Yderst har du powerlace og en elastisk overkant, der lægger sig flot ind til bryserne men som, fordi den er elastisk, ikke strammer ind i brysterne, hvis du er velsignet med en god fylde øverst på brysterne. Fordi den er lavet af powerlace og er uden vattering har denne her bh en helt speciel lethed.

 

Stropperne er let elastiske og pyntet med de samme små prikker som skålene er. 

 

Fra H-skål er ryggen lavet af tyll, der giver en bedre, fast støtte til tungere bryster.

 

Til sidst vil jeg lige nævne det lille smykke med glitter-stenen mellem brysterne. En lille detalje men jeg synes altså, at det er så fint!

 

Bøjle-bh'en finder du i str. 75H - 100L

 

 

Der hører hele tre forskellige trusser med til serien. To forskellig shapetrusser og en almindelig tai-trusse. Alle tre trusser er lavet af powerlace, er helt lette og tynde, og så har de selvfølgelig alle en bomuldskile. Materialet og det, at de er så tynde gør, at de er nærmest usynlige under stramt tøj.

 

Begge shapetrusser har et ekstra støttende lag på maven, der gør, at maven støttes og  nærmest bæres en smule op. Syningerne bagpå er helt tynde og delene er syet sammen på en måde som gør, at numsen løftes en smule og giver en rigtig flot figur. De er ikke som de der trusser med ekstra balle-indlæg, man kunne få for nogen år siden, men de giver en smuk form og et let løft. 

 

Shapetrussen med ben giver dig den ekstra komfort, at den også former lårene og beskytter dem, hvis du har bare ben under kjolen. Øverst på trussen er en tynd silikonekant, der gør at den ikke glider ned, når du har den på. Trussen har den fordel, at den går så højt op, at du kan sætte kanten under din bh og demed får du kun én linje.

Den lave shaptrusse stopper midt på maven, så man skal lige se på, hvor det er, man gerne vil have en effekt. Med denne shapetrusse får du effekten nederst på maven.

 

Som med alle andre shaptrusser gælder det, at du skal købe den i den rigtige størrelse. Du skal ikke købe den mindre for at få en "bedre effekt", for det enste du opnår (ud over at det kan være svært at trække vejret) er, at trussen glider ned, når du sidder eller bevæger dig.

 

Begge shapetrusser finder du i str. 38 - 56 og tai-trussen i str. 38-48.

 

 

 

 

En bodyliner er et (synes jeg) bedre bud end en bodystocking, fordi den også kan bruges, hvis du har meget stor bryster. Hvis du rigtig gerne vil bruge en bodystocking fordi det er rart, at der er "samling" på kroppen, og intet der skiller, når du bevæger dig, men du ikke har den krop, som producenterne laver en bodystcking ud fra, så kan en bodyliner være perfekt til dig! Her får du effekten fra bodystockingen men du sætter din yndligs-bh til. På den måde sidder din bh helt perfekt (uanset størrelse), og det samme gør delen ned om mave og numse. Du bør vælge en bodyliner efter din normale tøjstørrelse. 

 

Ligesom shapetrusserne får du med bodylineren mulighed for at shape kroppen uden at skulle have en kraftig bodystocking eller bodyliner under dit tøj. Powerlace er super tyndt samtidig med at det støtter og shaper. 

 

Stropperne på bodylineren er forsynet med små hægter, så du kan sætte dem sammen med stropperne på bh'en. På den måde har du ikke flere stropper hen over skuldrene. 

 

Det fine stykke powerlace på siden af bodylineren lige ved bh'en giver en ekstra sidestøtte til brysterne. Derudover ser det jo også bare pænt ud!

 

Bodylineren har også bomuldskile og har desuden hægter, så den kan åbnes i skridtet.

 

 

Meghan kan bestilles fra midt i august 2020 og findes, indtil videre i hvert fald, i farven sort. 

 

Du kan se hele serien HER


Kommentar(er) 2

  • Pernille Hulstrøm
    Pernille Hulstrøm

    Når jeg prøver at tilmelde mig nyhedsbrevet, siger den at min mailadr ikke er korrekt indtastet Håber det kan løses. Mvh Pernille Hulstrøm

    Svar

Skriv din kommentar