GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
FORRETNINGEN LUKKER I LØBET AF EFTERÅRET 2022
30-70% RABAT PÅ ALT
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Viola

Oprettet d. under Lingeri

Viola

 

Viola fra Ulla Dessous

 

Tyske Ulle Dessous har med Viola lavet en bh, der er helt fantastisk til kvinder med meget store bryster. Det er en blød mikrofiber-bh, der støtter og runder brysterne, så de får en meget naturlig, rund form, og den er pga. sin glatte overflade helt perfekt som T-shirt-bh eller under tynde skjorter og toppe. 

På trods af, at Viola bh'en er helt glat, så er den pyntet med et tone-i-tone print og en "krøllet" blonde øverst på skålen. 

 

 

Skålen i bh'en består af to lag lagt ovenpå hinanden. Det inderste lag består af 3-4 dele og er det, der giver den gode støtte og den runde pasform. For at undgå synlige syninger udenpå tøjet, har man yderst lagt et glat, formpresset lag. Det formpressede stof kan i sig selv ikke holde og støtte meget store bryster, men sammen med det inderste lag til at støtte, fungerer det helt perfekt som det glatte, yderste lag. Når man de hos Ulla Dessous producerer bh'en bliver det glatte stof vha. varme formet hen over "plastik-bryster", og det giver stoffet den fine, runde form. Herefter bliver det sat sammen med det inderste, formende lag.

 

Stropperne i Viola-bh'en er et helt kapitel for sig. Stropperne består af det samme bløde stof, som det yderste lag på bh-skålen, og derudover er de forrede og brede, så de bærer brysterne optimalt. Bredden gør desuden, at de vægtfordeler rigtig godt på skuldrene.  

 

På ryggen er der 3-4 hægter. Antallet af hægter afhænger af størrelsen på bh'en, men uanset størelse er der god bredde og støtte om ryggen. Jo større bh, jo flere hægter.

 

Fra H-skål og op er der sat et ekstra støttende stykke øverst på skålen. Dette stykke giver ekstra hold på fyldige bryster og er sørger for, at brysterne bliver hvor de skal og ikke hopper ovenud af skålen. 

 

 

Hele bh'en er lavet af blødt mikrofiber-materiale, der gør bh'en meget behagelig at have på.

 

Bh'en har bøjler, der er med til at støtte og forme brysterne.

 

Til Viola-serien hører også en trusse i samme, bløde mikrofiber-materiale. Selvom trussen er blød, er stoffet alligevel så fast, at trussen sidder rigtig godt og holder på det nederste af maven. Trussen er en maxi-trusse, der går godt op om maven.

 

Trussen har selvfølgelig bomuldskile, og på forsiden går de små "krøller" fra bh'en igen. "Krøllerne" er så flade at de ikke ses udenpå tøjet.  

 

Ud over bh og trusse er der også en bodystocking i Viola-serien. Bodystockingen er, som de fleste bodystockings fra Ulla Dessous, lavet i kraftigt, støttende materiale. Maven bliver støttet yderligere af, at et let shapende materiale er sat ekstra ind her. Det giver en virkelige god fornemmelse af hold.

Bagpå går bodystockingen godt op på ryggen, så den støtter der, hvor bh-delen sidder, så sammen med bøjlerne giver den høje ryg altså rigtig god støtte til brysterne. Stropperne er ligesom på bh'erne brede og forrede, så de vægtfordeler og er super behagelige.

 

Viola serien findes som basisfarver i champagne og sort, og kommer jævnligt i nye, spændende farver. Bestil Viola HER


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar