Go' søndag morgen

Oprettet d. under Livet som sådan...

Go' søndag morgen

Jeg ville rigtig gerne være sådan en, som lige prioriterede en halv times yoga hver morgen! Jeg er overbevist om, at mine dage ville starte på den helt rigtige måde hver dag, hvis jeg gjorde det. Men det gør jeg ikke! Jeg har egentlig tiden til det, men jeg tjekker nyheder og sociale medier, mens jeg drikker dagens bedste kop kaffe (den første kop er altså den bedste😊) inden familien står op. Måske kommer der en dag, hvor jeg skifter nyheder og sociale medier ud med morgen-yoga, men ikke lige nu.

For to uger siden var vi på ferie på Rhodos, og der var der hver formiddag yoga eller stretching ved stranden, og det var super dejligt! En lækker måde at starte dagen på, så i dag, hvor der var tid og ro, satte jeg stille musik på og lavede rolige yoga-øvelser mens familien stadig sov. Havedøren stod åben, så lyden af fugle (og lidt motorvejen i det fjerne) blandede  sig med den stille musik. Dejligt! Jeg sad med lukkede øjne og hørte en ekstra lille puslen, da min 10-årige søn tog en pude og satte sig ved siden af mig og lavede øvelserne sammen med mig. Ind imellem, når det passede med bevægelserne, tog han min hånd eller sneg et lille kys ind. Se dér gav morgen-yoga ekstra megen mening❤

Nu spiller han computer-spil mens jeg nyder min kaffe og tjekker nyheder og sociale medier 😊

Hav en rigtig dejlig søndag!

 

 


 

 

Hilsen fra Rikke 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar