GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
DE BEDSTE BRANDS TIL DIG MED STOR BARM
30 DAGES FORTRYDELSESRET
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Invitation til smykkeevent

oprettet d. under Alt mulig andet

Invitation til smykkeevent

Jeg kan rigtig godt lide at hygge om mine søde kunder, så derfor arrangerer jeg nogen gange en dag eller aften, hvor vi alle kan bliver lidt klogere eller bare have en hyggelig aften! Jeg inviterer f.eks. en kvinde, som ved noget andet end det jeg ved, så her har bl.a. været en blogger og en stylist.

Nu er turen så kommet til smykker☺Lingeri og smykker går rigtig godt i spænd som noget smukt og kvindeligt, og da Gade & Juul laver de mest fantastiske smykker, var der ikke langt fra tanke til handling, da jeg skulle finde ud af, hvem jeg ville invitere til at komme forbi en aften.

 

Irene, som repræsenterer Gade & Juul, kommer den 12. december kl. 19 og præsenterer den nyeste kollektion af både smykker og tørklæder. Du kan denne aften:

 

⭐️ - Se HELE kollektionen
⭐️ - Prøve ALLE smykker samt tørklæder
⭐️ - Blive guidet i de mange forskellige "mix og match" muligheder
⭐️ - Blive kyndig vejledt, i de mange forskellige størrelsesmuligheder.

 

Herudover får du denne aften 20% rabat på hele kollektionen i forhold til webshoppriserne.
 

Det tager ca. 2 timer, og jeg sørger for kaffe/te, vin og snacks, så tag din søster, veninde, mor eller kollega under armen og kom til en hyggelig, inspirerende aften. Der bliver rig mulighed for at købe advents- og julegaver både til andre og til dig selv (måske mest det sidste☺)

 

Du skal tilmelde dig senest den 6/12 på mail [email protected] eller på sms 2380 1109.

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig.

 

 


 

 

Hilsen fra Rikke


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar