GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 600,-
FORRETNINGEN LUKKER I LØBET AF EFTERÅRET 2022
30-70% RABAT PÅ ALT
STØRRELSER OP TIL O-SKÅL

Gode råd om dit badetøj

oprettet d. under Badetøj, Vejledninger og gode råd

 Gode råd om dit badetøj

 

Vejledning til det bedste badetøj

 

Sikke en dejlig sommer, vi har haft indtil nu! Jeg elsker det, og heldigvis er der ikke noget der tyder på, at det dejlige vejr stopper lige med det samme☺ 

 

For at nyde vejret mest muligt, ønsker du dig måske noget skønt badetøj, men hvordan finder du så det bedste og mest perfekte badetøj? Det bedste er selvfølgelig at gå i en fysiske forretning og få vejledening der. Du kan bestille tid til personlig vejledning her i forretningen i Hørsholm, eller du kan ringe eller skrive til mig, hvis du har brug for hjælp. Hvis du står alene med det at prøve badetøj på, så er her et par tips, der måske kan hjælpe dig:

 

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt at finde ud af, om det er en badedragt eller en bikini, du er på jagt efter.

 

Uanset om badedragt eller bikini, så sørg for at pasformen er den rigtige til din krop. Ligesom når du køber en almindelig bh, er det vigtigt, at overdelen på din bikini og badedragt sidder godt på dig. Hvis du har en meget stor, tung barm skal du også her tænke på, at bikinioverdelen skal støtte dig, og at badedragten evt. har (skjulte) bøjler, så brysterne løftes og støttes godt. På den måde får du ikke ondt i nakke og skuldre. Når det er sagt, så sker det jo ofte, at vi gerne vil have at især vores bikinitop ikke sidder helt så stramt og fremhæver deller, hudfolder og buler på samme måde som en god, støttende bh kan gøre det. Bare rolig! Der sker ikke noget ved, at bikinioverdelen er lidt løsere end du ellers vil købe din bh, for ofte har du den jo ikke på i helt så mange timer, som når du til hverdag har din bh på.

 

Hvilken trusse foretrækker du? Skal den være høj og støttende, eller skal den fylde mindst muligt, så du får mest sol på maven? Tænk over det og prøv gerne forskellige modeller på.

 

Vælg en farve der passer godt til dig og dit humør, så du er sikker på, at du bliver glad og føler dig godt tilpas, når du har badetøjet på!

 

Hav en ekstra bikini eller bare en bikinitrusse med i tasken, så du kan skifte efter du har været i vandet. Specielt underdelen kan være rar at skifte efter en tur i vandet.

 

Skal du have en sarong eller strandkjole der passer til? Måske er det vigtigt for dig, at du kan følge din påklædt ind imellem, og så er det vigtigt, at du har noget let og måske kølende med, som du hurtigt kan tage på.

 

Dine bikinitrusser og badedragten kan godt give sig og blive ca. en halv størrelse større, når du går i vandet med dem. Er underdelen eller badedragten for stor når du prøver den på, så overvej om ikke en størrelse mindre eller en anden model vil være at foretrække. Hængerøv i bikinitrusser er bare ikke charmerende!

 

Pas godt på dit badetøj! Både solen, klor og salt er rigtig hårdt mod dit badetøj, så det kræver ofte lidt mere pleje, end dit almindelige lingeri. 

 

Solen bleger farven i dit badetøj, så hvis du bruger den ene del af din bikini mere end den anden, kan det være en god idé at lægge den del du ikke har på til tørre i solen, så den udsættes lige så meget for solen som den del, du har på.  

 

Skyl alle dele op i koldt vand efter brug. Elastanen i stoffet kan rigtig godt lide koldt vand, og dit badetøj holder pasformen længere, når det forbilver elastisk og ikke bliver som en gammel elastik, der knaser og revner, når du trækker i den. 

 

Når du vasker dit badetøj, så brug helt almindeligt vaskemiddel og under ingen omstændigheder skyllemiddel, da det ødelægger elastikken i stoffet. På hjemmesiden kan du kan i øvrigt se mere om at pleje dit lingeri og badtøj. Du kan også læse om, hvordan danske Plaisir bruger regenererede fiskenet til at lave deres skønne badetøj.

 

Hav en rigtig dejlig sommer! Nyd solen, blæsten, lyset og hinanden i fulde drag☺

 

 


 

 

Kærlig hilsen Rikke

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar