7 gode råd om dit badetøj

oprettet d. under Badetøj, Vejledninger og gode råd

 7 gode råd om dit badetøj
Follow my blog with Bloglovin

Sikke en dejlig sommer, vi har haft indtil nu! Jeg elsker det, og heldigvis er der ikke noget der tyder på, at det dejlige vejr stopper lige med det samme☺

 

Det gode vejr betyder også, at det, selv i Danmark, er badetøjsvejr, og uanset om du er til badedragt eller bikini, vil jeg råde dig til, at passe godt på dit badetøj. Saltvand, klorvand og sol er super hårdt for dit badetøj, og det kan hurtigt blive grimt at se på, og pasformen kan ændre sig i takt med at elastanen bliver brugt og slap. 

 

  1. Sørg for at pasformen er den rigtige til din krop. Ligesom når du køber en almindelig bh, er det vigtigt, at overdelen på din bikini og badedragt sidder godt på dig. Hvis du har en meget stor, tung barm skal du også her tænke på, at bikinioverdelen skal støtte dig, og at badedragten evt. har (skjulte) bøjler, så brysterne løftes og støttes godt. På den måde får du ikke ondt i nakke og skuldre, Når det er sagt, så sker det jo ofte, at vi gerne vil have at især vores bikinitop ikke sidder helt så stramt og fremhæver deller, hudfolder og buler på samme måde som en god, støttende bh kan gøre det. Bare rolig! Der sker ikke noget ved, at bikinioverdelen er lidt løsere end du ellers vil købe din bh, for ofte har du den jo ikke på i helt så mange timer, som når du til hverdag har din bh på.
  2. Dine bikinitrusser og badedragten kan godt give sig og blive ca. en halv størrelse større, når du går i vandet med dem. DERFOR køb ikke underdelen for stor! Hængerøv i bikinitrusser er bare ikke charmerende!
  3. Hav en ekstra bikini eller bare en bikinitrusse med i tasken, så du kan skifte efter du har været i vandet. Specielt underdelen kan være rar at skifte, for det er ofte ikke rart at sidde der med våd bagdel, og hvis du har bare lidt tendens til blærebetændelse, er en våd bikinitrusse ikke det bedste. 
  4. Solen bleger farven i dit badetøj, så hvis du bruger den ene del af din bikini mere end den anden (se punkt 3☺), kan det være en god idé at lægge den del du ikke har på til tørre i solen, så den udsættes lige så meget for solen som den del, du har på.  
  5. Skyl alle dele op i koldt vand efter brug. Elastanen i stoffet kan rigtig godt lide koldt vand, og dit badetøj holder pasformen længere, når det forbilver elastisk og ikke bliver som en gammel elastik, der knaser og revner, når du trækker i den. 
  6. Når du vasker dit badetøj, så brug helt almindeligt vaskemiddel og under ingen omstændigheder skyllemiddel, da det ødelægger elastikken i stoffet.
  7. Vælg en farve der passer godt til dig og dit humør, så du er sikker på, at du bliver glad og føler dig godt tilpas, når du har badetøjet på!

 

Du kan i øvrigt se mere om at pleje dit lingeri og badtøj HER

 

Hav en rigtig dejlig sommer! Nyd solen, blæsten, lyset og hinanden i fulde drag☺

 

 


 

 

Kærlig hilsen Rikke

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar